google-ssl-chrome

In augustus 2014 bracht Google naar buiten dat ze websites die gebruik maken van een beveiligde https-verbinding gingen belonen met een hogere score in zijn zoekresultaten. Dat was de eerste stap op weg naar een veiliger internet.
Ondertussen hebben heel veel websites een SSL certificaat. Het verschil tussen gewoon http of het veilige https is meer dan alleen een "s-je". Je klanten ervaren jouw site ook als veilig. Heb je een shop dan zal je simpelweg meer verkopen als je webwinkel veilig is.

Voorjaar 2017

Ondertussen zijn we 3 jaar verder en zijn veel bedrijven gebruik gaan maken van SSL en veilige verbindingen. Maar een paar bedrijven gebruiken geen SSL. En nu komen de eerste "foutmeldingen" zoals "uw certificaat is niet meer geldig" of "uw certificaat is verlopen". Wij waarschuwen al sinds 2014 voor deze problemen. Mailing, nieuwsbrieven, blogs over dit onderwerp. Bijna iedereen is nu om naar SSL en HTTP maar helaas....  een aantal bedrijven heeft nog steeds de stap niet gemaakt.

Tijd om over te stappen naar SSL. Want niet alleen u krijgt een foutmelding. Ook de bezoeker van uw website ziet deze waarschuwing. We verwachten zelfs dat over een aantal maanden onveilige websites en onveilige emails helemaal niet meer vertoond zullen worden! De ene na de andere foutmelding komt dan bij Outlook, webmail of bij uw klanten.

Wat is het verschil?

Je herkent een beveiligde website aan het extra ‘s-je’ in de URL, dus https.
  • – http://www.websiteurl.nl is een gewone site
  • – https://www.websiteurl.nl is een beveiligde site


De plannen van Google

Google heeft niet stil gezeten en gaat nu weer een stapje verder: In de browser Chrome van Google zelf komt bij een website die geen gebruik maakt van SSL een steeds engere waarschuwing in beeld: "Je verbinding is niet privé". Dit is weer een stapje verder naar het uiteindelijke doel: een website zonder SSL zal uiteindelijk helemaal niet meer in beeld komen.


  google-ssl   


Veilig voor Google, veilig voor email

Kies uit 1 van de onderstaande 3 oplossingen en zorg dat je website voldoet aan de nieuwste eisen van internet. Een veiliger internet!
 

1) 49,95 per jaar Rapid SSL (Budget oplossing)

Eenvoudig SSL Certificaat voor kleine websites

2) 99,= per jaar Secure Site SSL (Beste Keuze)

Secure Site SSL Certificaat voor websites + transacties zoals betalingen, verwerking van klantendata en shops.

3) 199,= per jaar EV SSL Certificaat (Groene Balk & Super Veilig)

ev-barVertrouwen is belangrijk, neem het meest uitgebreide certificaat met de groene balk. Speciaal voor websites met transacties zoals klanten-systemen, reserveringen, bestellen & betalen en shops.


Wat zit er standaard bij?

- Gratis Installatie
– Software update naar de nieuwste versie van PHP/MySql

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op: support@webteam.nl

21/04/17

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution

webteam.nl