Klantensysteem Home > Kennisbank > cPanel > cPanel - hoe kan ik inloggen?

cPanel - hoe kan ik inloggen?

Ga naar de volgende url: http://www.uwdomein.nl/cpanel

Als u dus /cpanel achter uw domeinnaam typt krijgt u altijd automatisch
een beveiligde verbinding met uw beheermenu.

Kunt u bijvoorbeeld vanwege een beveiligd bedrijfsnetwerk niet inloggen
via SSL gebruik dan een onbeveiligde verbinding.

Die maakt u via: http://www.uwdomein.nl:2082/

Voor de gevorderde gebruikers: 2082 is normaal, 2083 is secure.
En vervang uiteraard in dit voorbeeld uwdomein.nl door uw eigen domeinnaam