Klantensysteem Home > Kennisbank > cPanel > cPanel - Brute force

cPanel - Brute force

Wat is Brute force?

Brute force detection is een beveiliging van uw server. Als u meerdere keren
een verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord opgeeft zal de server u
automatisch een half uur buitensluiten. Maakt u dan weer een fout dan blijft
u een dag buiten gesloten en zo loopt het op.

De oplossing is dus even wachten en dan met de juiste gebruikersnaam en
het juiste wachtwoord inloggen.