Klantensysteem Home > Kennisbank > cPanel > cPanel - Ik ben mijn wachtwoord van cPanel vergeten?

cPanel - Ik ben mijn wachtwoord van cPanel vergeten?

U logt in op uw beheermenu door achter uw domeinnaam /cpanel te typen.

Na het invoeren van het verkeerde wachtwoord of helemaal geen wachtwoord
krijgt u de melding: Access Denied en kunt u vervolgens zelf een reset van het
wachtwoord aanvragen.

Komt u er niet helemaal uit, verstuur dan een Ticket naar de WebTeam Helpdesk.

Attentie!
Wanneer u van WebTeam een nieuw wachtwoord hebt gekregen, moet dit in alle
programma's worden aangepast die van dat wachtwoord gebruik maken.
Bijvoorbeeld uw e-mail- en FTP-programma.