Klantensysteem Home > Kennisbank > Systemen en Netwerk > Maken jullie back-ups?

Maken jullie back-ups?

Vrijwel al onze systemen maken gebruik van server clusters, VMware Cloud Hosting diensten en oplossingen aan zoals VMware Private Clouds en VMware Resource Pools, zowel High Availability (Cloud) als de gewone variant. Met VMware in combinatie met onze Dell en HP hardware en switching kunt u er zeker van zijn dat u hardware onafhankelijk bent en een uptime van 99,999% kan verwachten.

Door middel van R1 Backup software wordt iedere nacht een backup gemaakt van informatie. U kunt ook zelf back-ups maken via CPanel, zowel van uw website als uw database. Hoe u back-ups moet maken via cPanel kunt u vinden in onze online handleiding.

Zorg er dus zelf ook voor dat u uw belangrijke bestanden, ook van uw eigen computer en servers, extra bewaart.