Klantensysteem Home > Kennisbank > Domeinen > Domeinen - Hoe kan ik mijn DNS instellen

Domeinen - Hoe kan ik mijn DNS instellen

De DNS kunt u instellen in cPanel. En zijn in cPanel 3 nieuwe functies:

1) MX record instellen
2) Eenvoudige DNS editor
3) Uitgebreide DNS editor

Inloggen op cPanel
U kunt eenvoudig inloggen op cPanel door achter uw domeinnaam /cpanel te typen.
Vervolgens logt u in met uw server gebruikersnaam en wachtwoord.

Voorbeeld

De nieuwe functies zijn te vinden onder item E-mail en item Domeinen.

(In de rode kaders staan de 3 nieuwe functies)

Tags: dns, mx, records, dnshulp, cname