Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Admin - Wanneer verwerken jullie mijn betaling?

Admin - Wanneer verwerken jullie mijn betaling?

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden die wij real-time verwerken.
Echter kan het zijn dat er tussen het moment dat bij u een bedrag
van uw rekening is afgeschreven en bij ons is bijgeschreven
meerdere dagen zit.

Dit heeft te maken met de verwerkingstijd bij de diverse banken.

Wij verwerken iedere 30 minuten de online betalingen. Maakt u
gebruik van een overschrijving hou dan rekening met een
verwerkingstermijn van 14 dagen. Betalingen via iDeal, Visa en
Mastercard worden direct real-time in uw klanten-account verwerkt.

Vanwege de tijd die zit tussen uw afschrijving en onze bijschrijving
is het mogelijk dat u een herinnering ontvangt. Weet u zeker dat u
de factuur voldaan heeft, dan kunt u een herinnering als niet
verzonden beschouwen.

Wilt u bijvoorbeeld een (her) aansluiting bespoedigen, email dan een
pdf bestand of scan van uw stortings- of overschrijvingsbewijs door
naar admin@webteam.nl of fax een kopie van uw stortings- of
overschrijvingsbewijs door naar WebTeam - faxnummer: 08540-14712