Klantensysteem Home > Kennisbank > Mail > Mail - MX record instellen in DNS

Mail - MX record instellen in DNS

De DNS kunt u instellen in cPanel. En zijn in cPanel 3 nieuwe functies:

1) MX record instellen
2) Eenvoudige DNS editor
3) Uitgebreide DNS editor

Inloggen op cPanel
U kunt eenvoudig inloggen op cPanel door achter uw domeinnaam /cpanel te typen.
Vervolgens logt u in met uw server gebruikersnaam en wachtwoord.

Voorbeeld

De nieuwe functies zijn te vinden onder item E-mail en item Domeinen.

(In de rode kaders staan de 3 nieuwe functies)