Klantensysteem Home > Kennisbank > Systemen en Netwerk > IP nummer vrijgeven

IP nummer vrijgeven

Als webhosting provider moeten we er alles aan doen om uw gegevens en die van anderen veilig te
houden en om de snelheid en kwaliteit van onze systemen te waarborgen. Twee belangrijke dingen
die wij doen zijn de zogenaamde Brute Force Attacks, zeg maar het automatisch uitproberen van
duizenden wachtwoorden, en firewall systemen om hackers en virussen buiten te houden.

Het aantal inlog pogingen is beperkt tot slechts 3 pogingen. Daarna wordt automatisch uw IP Adres geblokkeerd.

Dit kan komen door:
  • Verkeerd inloggen in de webinterface
  • Verkeerd inloggen in uw webmail
  • Verkeerd inloggen via POP/IMAP voor uw email
Mocht uw IP nummer geblokkeerd zijn, doordat u even een nieuwe iPhone probeerde de email op te
laten halen, of omdat uw websitebouwer vergeten was wat het nieuwe wachtwoord was, of om welke
reden dan ook, log dan in op uw klanten account https://crm.webteam.nl en klik op IP nummer vrijgeven.

Dit ziet er zo uit:

ip-vrijgeven

U kunt hier uw eigen IP nummer controleren of iemand anders zijn IP nummer vrijgeven.

Tags: IP, IPnummer, vrijgeven, blokkeren, brute force, firewall