Klantensysteem Home > Kennisbank > PHP & MySql > PHP - foutmeldingen uitschakelen

PHP - foutmeldingen uitschakelen

Deprecated foutmeldingen zijn vervelend en ze zien er lelijk uit. Maar, feitelijk geven ze alleen maar aan dat een functie in de toekomst zal gaan verdwijnen. Op dit moment is die functie gewoon nog bruikbaar.

Als je een deprecated foutmelding te zien krijgt, kan je er dus voor kiezen om deze te negeren en verbergen. Dit is niet aan te raden, maar zou voor op de korte termijn een mogelijkheid zijn. Wil je dit doen dan kan je hiervoor een .htaccess-bestand aanmaken (of het huidige aanpassen) in de public_html van de website. Hier neem je dan de volgende regel in op:

php_flag display_errors off
php_value error_reporting -1

Hierdoor zullen de foutmeldingen verdwijnen. Houd er wel rekening mee dat de problemen zelf nog niet opgelost zullen zijn, en dat deze dus nog steeds opgelost dienen te worden!