Klantensysteem Home > Kennisbank > Hosted Exchange > Hosted Exchange - instellen op de Apple iPhone of iPad

Hosted Exchange - instellen op de Apple iPhone of iPad

Dit artikel beschrijft hoe u de Apple iPhone kunt configureren voor Hosted Exchange.

Nog geen Hosted Exchange? Kijk hier: https://webteam.nl/exchange

U dient eerst de DNS instellingen in uw domeinnaam te hebben voltooid, deze
dient minimaal 4 uur voor aanvang van de onderstaande configuratie instellingen
te zijn voltooid.

Stap 1
- Ga naar instellingen

hosted-exchange-instellingen

Stap 2
- Ga naar Mail, Contacten, Agenda

hosted-exchange-mail

Stap 3
- Selecteer Voeg Account toe

hosted-exchange-aanmaken

Stap 4
- Selecteer Microsoft Exchange

hosted-exchange-nieuw-account

Stap 5
- Vul de velden in:
+ E-mail: uw eigen e-mail adres
+ Wachtwoord: het door u aangepaste wachtwoord
+ Beschrijving: dit is wat u later ziet staan bij uw e-mail accounts b.v. HEplatform | Demo
- Druk op volgende

hosted-exchange-gegevens

Stap 6
- De instellingen worden gecontroleerd

hosted-exchange-sync

Stap 7
- Selecteer wat u wenst te synchroniseren

hosted-exchange-periode

Stap 8
- Selecteer welke periode u wenst te synchroniseren

Uw iPhone geheel geconfigureerd en is gereed voor gebruik.

Tips
- Wij raden aan geen Push mail te gebruiken, uw batterij gaat hier vele malen sneller van leeg dan wanneer u de e-mail elke 15 minuten ophaalt.
- Alle extra mappen die u heeft aangemaakt in Outlook of in uw webmail, zullen beschikbaar zijn op de Apple iPhone.

Nog geen Hosted Exchange? Kijk hier: https://webteam.nl/exchange