Klantensysteem Home > Kennisbank > cPanel > cPanel - Foutcode SSL Error Bad Cert Domain

cPanel - Foutcode SSL Error Bad Cert Domain

Internet is steeds meer beveiligd. Het verschil tussen onbeveiligd en beveiligd is onder andere te zien door het groene slotje.
Net als deze pagina een groen slotje heeft ( https://crm.webteam.nl ) zo adviseren wij ook onze klanten om SSL te gebruiken.

Maar nog niet iedereen heeft SSL en dan kan de volgende foutmelding in beeld komen:

foutcode bad cert

2 oplossingen

1) bestel SSL voor uw website en zorg voor een veiliger internet en een betrouwbare uitstraling.
2) voeg tijdelijk de uitzondering toe en gebruik ons SSL certificaat.

Onderwerp Tags:
SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN | cpanel | foutcode | diefstal | beschermen