Klantensysteem Home > Kennisbank > Domeinen > Domeinen - Ik wil een domein naar WebTeam toe verhuizen

Domeinen - Ik wil een domein naar WebTeam toe verhuizen

Vrijwel dagelijks aanvragen krijgen van nieuwe klanten die hun oude provider
vaarwel zeggen en met alle internetzaken naar WebTeam toe komen.

.nl
Voor het verhuizen van een .nl domein hebben wij het zogenaamde TOKEN nodig.
Dit kunt u opvragen bij uw huidige provider.

.com/net/eu enz
Voor het verhuizen van een .com/net/org domein hebben wij het zogenaamde
AUTORISATIE ID of AUTHcode nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige provider.

Tijdens de verhuizing van een .com net eu enz domein krijgt u een email met daarin
een link om aan te klikken ter bevestiging. Deze link ziet er uit als

http://verhuizen-naar.webteam.nl/default.aspx?tid=23245

Klik deze link aan, vul de transfer code in die u van uw oude provider heeft gekregen
en klik op de SEND-knop.

.be
Tijdens de verhuizing van een .be domein krijgt u een email van de DNS.be die u
dient te bevestigen.

Voor alle gevallen geldt: bij twijfel even contact openemen met WebTeam.