Klantensysteem Home > Kennisbank > cPanel > cPanel - ik heb een bug gevonden in cPanel

cPanel - ik heb een bug gevonden in cPanel

Op alle Linux servers maken wij gebruik van cPanel. Een systeem wat er voor zorgt dat
u vrijwel alle zaken zelf online kunt instellen, zoals email, mySql, ftp, scripts statistieken
en nog veel meer.

cPanel is een complex systeem. Doordat er natuurlijk zaken veranderen op het net, zoals
nieuwe php versie's, apache bugs en meer software update's wordt cPanel regelmatig geupdate.

Het kan zijn dat er na zo'n update ergens een fout is ontstaan. Hier kunnen wij niets aan
veranderen. Wel kunt u zo'n fout melden bij cPanel die speciale support pagina's heeft
compleet met een bug-overzicht.

Zie http://www.cpanel.net/support.html